Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Mühlik sınıftaki aksiyonyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri cihetiyle baplar dokunca görmez.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın sıkı iyiceya kapanmasını sağlamaktır.

Ivedili çıkış kapıları ve muvasala yoklama sistemleri aşiret ele gider. Tesis ekiplerinin, ivedi durumlarda ırak bir konumdan müstacel çıkış baplarını çdüzenıştırma esnekliği sağlayıcı keder tabanlı bir ulaşım denetçi sistemi uygulaması gerekebilir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar ürkü olur ve bulundukları alanı vazgeçme geçirmek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma iye olan baplar sebebiyle insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye ustalıklemleri hızlı bir halde örgülabilir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar çalışmalevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz Yangın Merdiveni Kapısı ve insanlar karıneride kuşatılmış kalabilir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve düşüncemcılarımız ; Yangına dayanıklı kapılarda uyanıklık edilmesi müstelzim tasarım detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda deyiş tamlanan noktalarda mukannen süre ısı ve flama intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekip yekta kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları sağlamaktadır.

Report this wiki page